1. Anasayfa
  2. Yaşam

2019 Yılında En Çok Tercih Edilen Bikini Modelleri


0

Son derece zarif ve estetik olan bikiniler, yılın her yaz ayında kadınlar için tekrar gündeme geliyor. Kadınların belki de seçim yapmakta en çok zorlandığı konulardan biri de bikiniler. Bikini tercihinizi kolaylaştırmak istedik ve dergiCE olarak sizler için 2019 yılında en çok tercih edilen bikini modelleri listesini hazırladık.

1. Pareo Bikini

En Çok Tercih Edilen Bikiniler

Plajlarda en sık karşılaştığımız model olan pareolar, estetik duruşu ve farklı tarzıyla her zaman kadınlar için bir numara olmuştur. Dantel ve püskül opsiyonlarını da barındıran model olan pareolar, bu yazın gözdesi durumunda.

2. Hayvan Desenli Bikini

Bikini Modelleri

Günlük kıyafetlerimizde tercih ettiğimiz hayvan desenli parçalar, bikini için de harika bir birleşim yaratıyor. Sizi her zamankinden daha şık kılacak hayvan desenli bikiniler, bu yaz en çok tercih edilen bikiniler arasında.

3. Uzun Kollu Mayo-Bikini

En Çok Tercih Edilen Bikiniler

Yüzücü tipi mayo-bikini de denilen bu model, yazın en çok tercih edilenleri arasında. Güneşlenmek için iyi bir tercih olmasa da sizi zararlı güneş ışınlarından koruyacağı kesin. Estetik duruşunuza artı katacak türden bir model. Aynı zamanda uzun kollu modeller, vücudunuz için de iyi bir spor görünüm katacak.

4. Tek Parça Bikini

En Çok Tercih Edilen Bikiniler

Bu yıl defilelerde en çok dikkat çeken model, tek parça bikini oldu. Estetik görünümüyle, plajda fark yaratacak bu modeller, hem güneşlenmek hem de şıklık için iyi bir tercih olacaktır. Tek parça bikini tercihiniz olacaksa bizden küçük bir tüyo; hayvan desenli tek parçalar daha da revaçta.

5. Yüksek Bel Bikini Altları

En Çok Tercih Edilen Bikiniler

Yüksek bel bikiniler en çok tercih edilen modeller arasında. Karnınızı daha toplu gösteren bu model aynı zamanda bacak boyunuz için de ideal bir katkı yapıyor. Böylece kadınlar için hem işlevsel hem de şık bir kullanım sunuyor.

6. Bağcıklı ve İpli Bikini

Tercih Edilen Bikini

Şık dantel detayları ve estetik duruşuyla, bağcıklı bikiniler bu yaz en çok tercih edilen modeller arasında. İster üst, isterseniz de alt bikininizde tercih edeceğiniz bağcık ve ip detayları, plajlarda size tamamıyla farklı bir hava katacak. Küçük püskül detaylarıyla da bohem ve zarif tarzı bir arada bulundurabilirsiniz.

7. Kadife Bikini

2019 Yılında En Çok Tercih Edilen Bikini Modelleri

Bu yaz için dünyaca ünlü birçok marka, kadife parçalarını bikiniye uyarladı ve ortaya son derece şık bir tasarım çıktı. Yaz için en çok tercih edilen bikini modelleri arasında kendine yer bulan kadife bikini modelleri, geniş renk seçenekleriyle bu sezon oldukça moda.

  • 0
    alk_lad_m
    Alkışladım
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    destekledim
    Destekledim
İlginizi Çekebilir