2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

3 dk okuma süresi


Yaz geldi gelecek derken şimdi de yazı bitirdik, sonbahar kış trendlerinden bahseder olduk. Geçen sezon 2019 ilkbahar / yaz trendlerini sizlerle paylaşmıştık. Bugünkü yazımızda ise sizlere 2019-20 dönemi sonbahar / kış güzellik trendleri üzerine bir top 10 listeledik! Gelin birlikte bu yılki güzellik trendlerine göz gezdirelim.

10. Saçlar Uzun

2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

Bu kış kabanlarla değil saçlarımızla ısınacağız. Uzun ve parlak saçlar bu yılın en popüler kış trendi olacak. Daha rock’n roll tarzında bir havaya bürünen bu saçlar, hem dikkat çekici hem de rahat görünümüyle dikkatleri üzerinize toplayacak.

9. Hoş Geldin Simli Makyaj

2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

Aslında sık sık görüyoruz simleri. Kıyafetlerde, makyajda, ayakkabılarda, çantalarda… Fakat daha zarif ve daha ince pullu simler karşımıza çıkıyor. Bu sezon öyle olmayacak! Daha cesur alanlarda kullanılan simler, kalın pullu kullanılmaya başlanılacak. Saç dipleri, kirpik üstleri, kirpik altları, göz kapaklarında bolca göreceğimiz simlere şimdiden alışsanız iyi edersiniz.

8. Perçem Modası Geri Dönüyor

2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

Geçtiğimiz yıllarda perçem modası vardı ancak kısa süreliğine aramızdan ayrılmıştı. Şimdi yine altın çağını yaşamaya geliyor. Geçtiğimiz sezonlarda daha dağınık perçemler tercih edilirken, bu sezon daha net, heykelimsi perçemler moda olacak. Bizce siz de bu modaya ayak uydurmalı ve kendinize bir tarz yaratma fırsatını kaçırmamalısınız.

7. Makyaj Malzemesi Değil, Cilt Bakımı

2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

Kapatıcılar ve fondötenler kısa süreliğine çekmecelere… Çünkü bu sezon doğal ve taze görünümlü bir cilde sahip olmak isteyeceksiniz. Güzel nemlendirilmiş ve ışık saçan bir yüz bu sezonun en güzel modası. Cilt bakım ürünlerini, indirimleri de takip ederek depolamaya başlayabilir, modanın iplerini şimdiden elinizde tutmaya ne dersiniz? Tabii ki sadece cilt bakım ürünleri değil, su içmek de yüzünüze parıltı getirecek.

6. Kırmızı

2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

Tabii ki en çok merak edilen konunun “bu sezonun rengi nedir?” olacağını biliyoruz. Bombayı patlatıyoruz. Bu sezonun en çok tercih edilen rengi kırmızı! Sonbahar ve Kış denildiği zaman akla kahverengi tonları geliyordu. Fakat bu sezon alışılmışın dışında bir renk skalası karşımızda. Kırmızı ve tonları, dudaklarda, farlarda, üstümüzde, başımızda her yerde olacak. Şimdiden dolabınızı kırmızılarla donatmalısınız.

5. Star Olanlar Aksesuarlar

2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

Saça takılan minimal takılar yerini artık kendini belli eden aksesuarlara bırakıyor. Işıltılı taçlar, büyük taşlı küpeler, mücevher minvalinde takılar, saça takılan zinciler, kurdeleli ve tüylü tokalar ve daha niceleri bizimle bu sezon boy gösterecek. Abartıdan kaçınmayan kişiler, bu modaya ayak uydurmakta hiç zorluk çekmeyecek.

4. İnce Eyeliner: Out, Kalın Eyeliner: İn

2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

Bu sezon bakışlarınız keskin ve net olacak. Eyelinerın kadınların en sevdiği makyaj malzemesi olduğunu biliyoruz. İnce ve daha zarif çekilen eyelinerlar, yerini kalın ve daha kedi gözünü anımsatan eyelinerlara bırakacak. Çekmesi zor olan eyeliner, bu modayla birlikte tek hareket ve rahatlıkla çekilecek. Şimdiden kalın uçlu eyeliner çalışmalarına başlayabilirsiniz.

3. Tekrardan Nostaljik Saçlar

2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

Dümdüz ve kalıp gibi saçların artık bu sezon moda olmadığını sizlere buradan duyuruyoruz. Eğer böyle saçları seviyorsanız, sizin için üzücü bir haber olduğunu biliyoruz. Ancak doğal ve net olmayan saçlar yüzünüzü daha sağlıklı ve canlı göstereceğine eminiz. Nostaljik ve umursamaz saçlar sizi olduğunuzdan daha gizemli ve güzel gösterecektir.

2. Uzun Kirpikler Geliyor

2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

Doğal bir makyajı tercih edebilirsiniz. Ama kirpikleriniz her zamankinden daha gösterişli olsun. Çünkü bu sezonun diğer bir starı kirpikleriniz olacak. Karakterli, uzun ve dolgun kirpikler için en güzel maskarayı seçmelisiniz. Uzun lafın kısası odak noktası kirpikler ve saçlardaki aksesuarlar olacak.

1. İddialı Saçlar: Renkli Peruklar

2019-20 Sonbahar / Kış Güzellik Trendleri

Bu sezon size hem doğallığı hem de abartıyı aşılayacak. Hangisinden yana tercihinizi kullanırsanız o sizin modanız olacak. Renkli peruklar bu yazımızın assolisti! Kullanımı ne kadar zor olsa da kendinize yakıştırmanız bir o kadar kolay. Kıyafetlerinizle koordine edebilir, makyajınızla saçlarınızı bütünleştirebilirsiniz. 2019-2020 Sonbahar / kış güzellik trendlerinin en çılgını ama en denemeye değeri bu olduğunu sizlere söylemek isteriz.

dergiCE okurlarına özel 2019-20 sonbahar / kış güzellik trendleri listemizi sizlere sunduk… Bu trendleri uygularken, kendi tarzınızı oluşturmayı unutmamanızı öneriyoruz!


Bu içeriğe ifadenle renk ver!

Beğen Beğen
4
Beğen
Mutlu Mutlu
2
Mutlu
Eğlenceli Eğlenceli
3
Eğlenceli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Olamaz Olamaz
1
Olamaz
Kızgın Kızgın
0
Kızgın
Komik Komik
0
Komik
İlginç İlginç
0
İlginç

Yorum bırak