Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

Soğuk havalar cildimizin nem seviyesini düşürür ve kuruluğa yol açar. Cildimiz sadece soğuktan değil aynı zamanda evlerimizde kullanılan temizlik malzemeleriyle de ellerimizin yıpranmasına ve nem bariyerinin zedelenmesine neden olur. Nem bariyeri zedelenen eller ise kuru, pütürlü ve sert bir doku haline gelir. Tam da böyle durumlarda nemlendirici bakım kremlerine ihtiyaç duyarız. El kremleri ellerin kuruluğunu ve kırışıklıklarını gidererek oluşan yaraları ortadan kaldırır. Biz de yıpranan eller için el kremi tavsiyeleri isteyenlere özel nemlendirici ve bakım kremleri listesi hazırladık. Keyifli okumalar dileriz!

1. CeraVe Onarıcı El Kremi

Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

Nemlendirici kategorisinde kullanıcı tavsiyeleri incelendiğinde ilk sıralarda yer alan CeraVe Onarıcı El Kremi, kuru ve yıpranan eller için başarılı bir etki sunuyor. Parfüm içermeyen formülü ile tüm cilt tipleri tarafından tercih edilebilir. CeraVe içerisinde 3 çeşit seramid bulunur. Bu seramidler cilt bariyerinin onarılmasına yardımcı olur ve cildi nemlendirir. Özellikleri arasında bulunan hyalüronik asit ise cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı olmaktadır. CeraVe Onarıcı El kremi kullanıldığında beyaz kadifemsi bir bitiş sağlıyor. Ciltte yağlı bir doku bırakmıyor ve kolayca cilt tarafından emiliyor. CeraVe ürünlerinde kullanılan MVE teknolojisi ise gün boyu cildi nemlendirmeye yardımcı oluyor.

2. La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M

Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

Çok kuru ve atopiye eğilim gösterebilen ciltler için üçlü onarıcı etkisi bulunmaktadır. La Roche-Posay bakım kremi Lipikar Baume AP+M, Shea Yağı, Aqua Posae ve Niacinamide ile zenginleştirilmiştir. Shea Yağı içeren formülü kuru cildi derinden beslemeye yardımcı olur. AP+M teknolojisi cilt bariyerini güçlendirerek, ciltte rahatlama sağlar. Niacinamide formülü de kuruluk kaynaklı kaşıntı hissini yatıştırmaya yardımcı olmaktadır. Günlük uygulamayı kolaylaştırmak için çabuk emilir. Yağlı ve yapışkan his bırakmaz. Günde bir kez uygulanması yeterlidir. Parfüm içermez. Bebekler, çocuklar ve yetişkinlerin kullanımına uygundur.

3. Bioderma Atoderm Cream

Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

Kuru ve atopi eğilimli ciltler için nemlendirici, besleyici ve koruyucu bakım kremidir. Atoderm Cream içerdiği Skin ProtectTM formülü ile cildi derinlemesine nemlendirerek, kuruluğun sebep olduğu rahatsızlık ve gerginlik hissinin yatıştırılmasına destek olur. Cildin tolerans seviyesinin yükseltilmesine yardımcı olur. Krem dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilir. Gözenekleri tıkamaz. Atoderm El Kremi kullanım tavsiyeleri arasında duş sonrasında hafif nemli cilde uygulandığında nemlendirici etkisinin daha etkili olacağı belirtilmiş, yıpranan eller için de günde 1 veya 2 defa kullanımı önerilmiştir. Parfüm içermez.

4. L’occıtane Shea El Kremi

Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

Kuru ciltler için yoğun bakım sağlar. Elleri besler ve yumuşatır. Shea El Kremi shea yağı, bal, badem ve hindistan cevizi yağları ile zenginleştirilmiştir. Yağ asitleri bakımından zengin Organik Shea Yağı cildi beslemek ve korumak için kullanılmıştır. Organik Bahar Balı formülü sakinleştirici ve besleyici özellikleriyle bilinmektedir. Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Tatlı badem yağı ise omega 6 ve 9 bakımından zengin içeriği ile cildi besler ve yumuşatır. Hassas ve kuru ciltlerde oluşan rahatsızlık hissini yatıştırma ve yumuşatma özellikleri için kullanılır. İçerisinde yasemin ve ylang-ylang cennet gibi bir kokusu vardır. Kremin emilimi hızlıdır ve elleri yağlandırmadan pürüzsüz yumuşaklık verir.

5. Burt’s Bees Hand Salve

Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

Burt’s Bees Hand Salve çok kuru ve çatlamış eller için geliştirilmiş bir bakım kremidir. İçeriğinde zeytin yağı, tatlı badem yağı, balmumu, ayçiçeği yağı, lavanta yağı, biberiye yağı, okaliptus yağı, soya sağı bulunmaktadır. Botanik yağlar, bitkisel içerikler ve balmumu sayesinde elleri nemlendirmeye ve çatlamaları onarmaya yardımcı olur. Tatlı badem yağı ise omega 6 ve 9 bakımından zengin içeriği ile cildi besler ve yumuşatır. Hassas ve kuru ciltlerde oluşan rahatsızlık hissini yatıştırma ve yumuşatma özellikleri için kullanılır. Paraben, Ftalat veya Petrokimyasal içermez. Günlük kullanıma uygundur. Keskin bir kokuya sahiptir. Yoğun ve sert bir yapısı vardır. Cildin yenilenmesinde ve beslenmesinde etkilidir.

6. The Body Shop Kenevir Koruyucu El Kremi

Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

The Body Shop Kenevir Koruyucu El Kremi çok kuru eller için özel olarak üretilmiş ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Kenevir tohumu yağı ile zenginleştirilmiş olan Koruyucu El Kremi, kuru ciltle mücadelede daha iyi sonuçlar elde etmektedir. Çok kuru ve çatlamış elleri yumuşatarak rahatlatır ve tam koruma sağlar. Yeniden nem ve esneklik sağlar. %100 vejetaryendir. Paraben içermez. Az miktar krem cildi nemlendirmek için yeterlidir. Günde bir kez uygulamak yetecektir. Yoğun yapısı nedeniyle cilt tarafından emilimi daha uzun sürmektedir. Kullanıcı yorumlarına bakıldığında kremin kokusu dışında nemlendirmesinden memnun kaldıkları görülüyor.

7. Bepanthol Cilt Bakım Kremi

Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

Bepanthol Cilt Bakım Kremi’nin içeriğindeki Provitamin B5, dekspantenol içerir. Dekspantenol, cildin onarılıp yenilenmesine yardımcı olan önemli bir vitamindir. Cilt bariyerini dış etkenlere karşı korur. Soğuk, rüzgar gibi etkenler ile kuruyan cildinizi nemlendirir. Su bazlı yapısıyla kolay emilir, ciltte yağlı his bırakmaz ve canlı bir görünüm sağlar. Pul pul dökülmeleri durdurur ve yıpranmış elleri yumuşatır. El ve yüz kullanımına uygundur. Günlük cilt bakımında kullanılabilir. Günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz. Elimize veya yüzümüze az miktarda sürmek yeterlidir. Bepanthol Cilt Bakım Kremi paraben içermez. Parfüm ve renklendirici yoktur.

8. Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi E Vitamini ve Jojoba Yağı içeren hafif formülü ile anında emilir ve cildi yeniler. Ciltte yapışkanlık hissi bırakmaz. Cildinizin yumuşak ve esnek olmasını sağlar. Cilde canlılık katar. İçerisine bulunan Shea Yağı ve Hydra IQ ile cildi uzun süre ve derinlemesine nemlendirerek cilde ipeksi bir his kazandırır. Ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır. El, yüz ve vücut için uygundur. Tüm cilt tipleri içindir. Anti alerjeniktir. Az miktarda uygulanması cildi nemlendirmek için yeterlidir. Uzun süre size eşlik edecek bütçe dostu bir bakım kremidir. Ayrıca kokusuyla da sizi memnun edecektir.

9. Arko Nem Gliserinli El Kremi

Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

Arko Nem Gliserinli Onarıcı Bakım Kremi özel formülünde bulunan ekstra gliserin, badem özleri ve E vitamini ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde kuruyan ellere yoğun bakım yapar. Gliserin nemi cilde hapseder ve cildin nem oranını korumaya yardımcı olur. Çok kuru eller için başarılı bir nem seviyesi sağlar. Arko Nem dermatolojik olarak test edilmiştir. Cildinizde tahriş ya da alerjik reaksiyona yol açmaz. Tüm ailenin kullanımını içindir. El, yüz ve vücut için kullanıma uygundur. 48 boyunca etkisini koruyarak tüm gün cildinizin nem ihtiyacını karşılar. Cilt tarafından hızlı emilir. Nemlendirmesinin yanında kokusu ile de başarılıdır.

10. Yves Rocher Hydra Vegetal

Yıpranan Eller İçin Nemlendirici El Kremi Tavsiyeleri

Yves Rocher Hydra Vegetal nemini kaybetmiş normal ve karmaya dönük ciltler için geliştirilmiştir. İçeriğindeki Edulis Öz Suyu (Kaz Ayağı Bitkisi) su tutma ve nemlendirme özelliği ile cildin uzun süre nemli kalmasını sağlar. Akışkan bir yapıya sahip olan bu krem cildinizi derinlemesine besler ve nemlendirir. Cilt nemini 48 saat boyunca korur. Cildinizdeki nemsizliğin yarattığı gerilme duygusunu giderir. Cildiniz taze ve canlı bir görünüme kavuşur. Hafif ve ferah bir jel dokusu vardır. Formülü %90 bitkisel içeriğe sahiptir. Mineral yağ içermez. Silikon İçermez. Sabah ve akşam uygulanması tavsiye edilmektedir.

Mobil sürümden çık